5. tammi, 2015

Astu sisään..

6 ASKELTA SATUMAAHAN 

 

 

LUONNON VALTAKUNNAT

 

Luonto on neljän alkuaineen, ilma, vesi, maa ja tuli, valtakunta. Meille on annettu 12 elementaalin ryhmä kustakin valtakunnasta valmiina työskentelemään kanssamme päivittäin.

Voimme pyytää heitä huolehtimaan käytännön asioista. Kaikki keijut osaavat parantaa, joten pyydä heitä parantamaan sinut ja muut. Oman kehosi elementaalit ovat iloisia voidessaan pitää sinut terveenä. Keijut voivat myös otta vastaan isoja toimeksiantoja jotka voivat auttaa miljoonia ihmisiä.

 

 

1 PYYDÄ ja sinulle annetaan

 

Ensimmäinen asia, joka meidän täytyy pitää mielessä, että mitä pyydämme keijuilta on Luojan tahdon mukaista. Näin lopputulos on aina harmoninen. Meillä on Vapaa tahdon lahja ja me kaikki tiedämme, miten tämä toimii niin hyvässä kauin pahassa. Mutta yhdessä Luojan kanssa saamme aikaan ihmeitä.

 

 

 

2 TUNNISTA

 

luonnonhenkien olemassaolo. Keijut ovat todellisia.

 

Luo yhteys omaan keijuryhmääsi ja pyydä saada henkilökohtainen kokemus heistä. Silloin vakuutut. Tämä siksi, että sinulla on paisi oma tapasi työskennellä keijujen kanssa, myös tehtäväsi niiden kanssa. Lohikäärmeet ovat hyvin läheisiä ihmisille ja ovat siksi loistavia apulaisia. Olen huomannut, että lohikäärmeet auttavat mielellään esimerkiksi väreissä, koska ne ovat värien Mestareita itse. Yhdessä muoti keijujeni kanssa ne auttavat minua yhdistämään värejä harmonisesti ja vivahteikkaasti.

 

Yhdysvalloissa on kaupunki nimeltä Ann Arbour, jossa on pieniä ovia keijujen tulla ja mennä. Tämä kaupunki todellakin tunnistaa keijujen olemasaolon. (Facebook Urban Keijut - Fairy ovet Ann Arbor)

 

 

3 ARVOSTA

 

keijujen työtä ja panosta kunnioittamalla Luontoa.

 

Keijujen työ on yhdistää henki aineeseen. He työskentelevät muodon ja aineen maailmassa ja ovat siksi suureksi avuksi käytännön tasolla. Keijut saavat ruoan kasvamaan ja varmistavat, että se sisältää kaikki ravintoaineet, mitkä tarvitsemme pitääksemme elimistömme tasapainossa. Joten arvosta ruokaa mitä syöt. Hoida itseäsi sellaisella puhtalla ruualla, jonka elimistösi hyväksyy luonnollisesti. Vältä ruokaa, joka saa sinut voimaan huonosti. Syö ”keiju”ruokaa, jos sinusta tuntuu, että olet itsekin keiju. Itse rakastan marjoja, pähkinöitä ja siemeniä ...lähiruokaa.

 

Viime vuosikymmenten aikana ihmiskunta on mennyt äärimmäisyyksiin saadakseen hengen pois aineesta, ruuasta, lääkkeistä, vaatteista.... Se on kuin tappaisi oman äitinsä, elämän antajan. Joten nyt on aika rinnakkaiseloon luonnon kansan kanssa ja aika antaa Äidin hoivata meitä.

 

 

4 IHMETTELY

 

Ihmettely on siemen tiedon -Francis Bacon.

 

Jeesus sanoi, että Paratiisi on lasten kaltainen. 6 ulottuvuus on shamanistinen, jossa kaikki on elävää ja elää elämän ylistyksessä. Lapset ovat luonnostaan shamanistisia. He ihmettelevät elämän taikaa kaikilla aisteillaaan. Sisäisen lapsemme asuu tässä maailmassa. Katso maailmaa lapsesi silmin ja hämmästy.

 

 

 

5 JUHLISTA

 

itseäsi ja elämääsi.

 

Keijut rakastavat juhlia. He rakastavat pukeutua. He rakastavat vaatteita, koska ne tekevät heidät onnellisiksi ja saavat heidän auransa säteilemään. He elävät jatkuvassa elämän juhlassa.

Mekin voimme juhlistaa elämäämme monin tavoin ja ottaa myös luonnon mukaan. Vietän Keiju päivää 18.5. vuosittain.

 

 

6 SESAM AUKENE

 

avaa ovi 6:een ulottuvuuteen tulemalla ulos kaapista

 

Vesimiehen aika ei ole Kuurupiilo -leikki, vaan Tule ulos kaapista -leikki, joka tarjoaa meille mahdollisuuden kohdata Todellisen itsemme kaikessa loistossaan. Yksilöinä voimme ilmaista ja tunnustaa todelliseen itseemme, jotta voimme ottaa paikkamme ja roolimme suuressa suunnitelmassa. Sama koskee kansoja. Jokaisen panosta tarvitaan uuden maailman rakentamisessa.

 

Emme voi vähätellä itseämme millään tavalla enää, vaan olla se kuka olemme. Näin toimimalla löydämme samanhenkiset sekä oman keijutiimimme jäsenet. Ja koko maailmankaikkeus on valmiina palvelemaan ja auttamaan sinua tässä. Tämän prosessin tulee on olla hauska ja iloinen.

 

Finnish Fairytale muoti on suunniteltu keijujen avulla luovan ja iloisen itseilmaisun tarpeisiin. Se aikaansaa luovan ja pyhän Flow tilan käyttäjän ympärille.

 

 

Voit myös pyytää keijujen apua löytääksesi oman yksilöllisen ilmeen ja itseilmaisun, joka toimii sinulle parhaiten.

 

 

LAHJAT JA PALKKIOT

 

 

Keijut ovat hyvin anteliaita. Elämä Satumaassa on elämistä yltäkylläisyydessä.

Harjoitus tekee Mestarin! Hetken päästä voit huomata, kuinka sinua palkitaan pikku ihmeillä. Kaitselmus liikahtaa, kun otamme askeleen auttaaksemme itseämme. Keijut tasoittavat polkusi ja saavat asiat luistamaan kuin taikasauvan heilautuksella. He iloitsevat saadessaan palvella sinua.

Tee myös ilo heidän palvelemisestaan. Yhdessä me luomme Kultaisen Ajan maaplaneetalle.